Най-известната инфлуенсърка у нас Александра Петканова изуми по не особено

...
Най-известната инфлуенсърка у нас Александра Петканова изуми по не особено
Коментари Харесай

И Алекс Петканова коментира войната в Украйна

Най-известната инфлуенсърка у нас Александра Петканова изуми по не изключително добър метод почитателите си с откровението си във връзка протичащото се в Украйна.

Дългокракият модел се опита да съпостави злополучните събития в персоналния ѝ живот със обстановката в Украйна сега, предава hotnews.bg.

" Не стига, че минавам през такива житейски събития в живота си, ами в този момент и война. Опитвах се доста да не отбелязвам тези вести, само че в този момент четейки малко по задълбочено, започнах да си се притесянвам. Не знам какво е вашето чувство за нещата... Притеснени ли сте? ", съобщи дамата на Даниел Петканов в Инстаграм стори.

До какъв брой обаче е обезпокоена си пролича в идващите ѝ изявления - отваряне на дарове и диагностициране на кожата ѝ в столичен мол. " Имате неповторима кожа, няма никакъв проблем ", установи експерт, който тестваше Александра, която на собствен ред изясни, че не трябвало да чака да ѝ се появат бръчки, с цел да ги третира, а прави всичко допустимо да не ѝ се появяват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР