Най-голямото лятно попълнение на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис даде

...
Най-голямото лятно попълнение на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис даде
Коментари Харесай

Дейвис не смята, че някога се е провалял, но се страхува от тъмното

Най-голямото лятно попълнение на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис даде изявление за ESPN, в което приказва за кариерата си досега, както и за бъдещето си. Тежкото крило има купа от колежанското състезание, златен олимпийски орден, шест участия в Мача на звездите, както и значително самостоятелни оценки, а разумно, най-голямата му цел остава купата в НБА.

“Не мисля, че в миналото до момента в кариерата си съм се провалял. Разбира се, в случай че когато приключа с баскетбола и не съм спечелил купа, това изрично ще бъде неуспех и голямо отчаяние, само че занапред ми следва доста. Както на баскетболното игрище, по този начин и отвън него”, счита Дейвис, който е играл в плейофите единствено два пъти за седемте си сезона в състава на Ню Орлиънс.

Надеждите, свързани с идването на Дейвис в Лейкърс са големи, откакто “езерняците” не са стигали до елиминациите към този момент шест следващи години - най-дългата сходно поредност в другояче блестящата клубна история. 26-годишната звезда направи и самопризнание за това от какво се опасява - а точно тъмнината.

“Винаги би трябвало да имам някоя включена светлинка, когато си лягам. Без значение дали става дума за тв приемник или просто за лампа. Иска ми се да не се опасявах от тъмното. Когато бях дребен гледах прекомерно доста шантави филми и това е оставило отпечатък завинаги”, прибавя Дейвис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР