Най-големият търговец на електрическа енергия на свободния пазар в България,

...
Най-големият търговец на електрическа енергия на свободния пазар в България,
Коментари Харесай

ЧЕЗ Трейд връчи сертификат за зелена енергия на Дунав прес

Най-големият търговец на електрическа сила на свободния пазар в България, „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД, даде документ за зелена сила на „ Дунав прес “ АД, гр. Русе. Свидетелството бе връчено на изпълнителния шеф на „ Дунав прес “ от Десислава Алексиева, Маркетинг шеф на ЧЕЗ Трейд, по време на публична гала, която се състоя в дунавския град на 4 юли.

„ Вярваме, че съдействието с новия ни снабдител на електрическа сила, „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД, ще подсигурява непоклатимост на индустриалния развой и ще обезпечи високо качество на доставките на електрическа енергия, с цел да продължим да се развиваме като устойчива „ Зелена компания “, съобщи господин Алексиев.

„ Доверието на русенската печатница „ Дунав прес “ е самопризнание и отговорност за нас. Участието на русенската печатница в най-голямата балансираща група на ЧЕЗ Трейд в България ще ѝ разреши, както да усъвършенства разноските си, по този начин и да получи допустимо най-хубавото съответствие на сила, създадена от другите възобновими източници “, сподели Десислава Алексиева при връчването на документа.

Сертификатът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенцията за стабилно енергийно развиване. Той подсигурява, че 100% от силата, употребена от русенската печатница, е създадена от възобновими източници.

„ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД е водещ снабдител на електрическа енергия за промишлеността и бизнеса. Дружеството има 15 години опит на свободния пазар, като е доставило 27 тераватчаса електрическа енергия и е осъществила 2,5 милиарда лв. общи проходи от продажби.

„ Дунав прес “ АД е водещ производител на картонени опаковки в България. Опаковките са предопределени както за фармацевтичната индустрия, по този начин и за пакетиране на артикули за бита като ароматизатори за коли, сапуни и други, които са най-вече за задгранични пазари. Произвежда също етикети за бира от хартия и фолио, листовки за медикаменти, кутии за индустриални артикули. Печатницата има лиценз за щемпел на скъпи бумаги.

На 04.07.2019 година в печатницата гр. Русе се организира ден на отворените порти, на който бе показана най-новата 6-цветна печатна машина с 2 лакиращи секции Heidelberg XL 75 6-LYYL, закупена със средства по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР