Най-големият наследник на Илон Мъск, 18-годишният му син Ксавие, е

...
Най-големият наследник на Илон Мъск, 18-годишният му син Ксавие, е
Коментари Харесай

Синът на Илон Мъск се отказва от богатия си баща и става жена

Най-големият правоприемник на Илон Мъск, 18-годишният му наследник Ксавие, е подал документи за промяна на пола и за отричане от семейството си. Това се е случило на 18-и април тази година в Санта Моника. Новото име, което Ксавие е поискал е Вивиан Джена Уилсън и признава, че не желае по никакъв метод да бъде свързван с татко си.

Вероятно следва и тотална смяна на външния тип, защото синът/дъщерята няма никакво желание да се свързва, по какъвто и да бил метод с Илон Мъск. Не е известно дали най-богатият мъж на света в миналото е подкрепял финансово Ксавие. Той е плод на любовта сред Мъск и Джъстин Уилсън, които бяха женени сред 2000 и 2008 година Първото им дете се роди през 2002 година, само че умря едвам 10 седмици, откакто се появи на бял свят от синдрома на неочакваната детска гибел.

Две години по-късно Илон и Джъстин стават родители на близнаците Ксавие и Грифин, а по-късно се раждат и трите близнака Деймиън, Кай и Саксон, които са към този момент 16-годишни. Всички наследници на откривателя в никакъв случай не са били под светлината на прожекторите, само че явно Ксавие е имал значително пререкания с него. Към днешна дата желанието му е да зачеркне изцяло татко си от живота си и да вземе семейството на майка си.

 илон мъск

Не е известна повода за решението му да се откаже от родителя си обществено.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР