Най-големите заплахи за националната сигурност са ужасяващите неравенства, мигрантският натиск,

...
Най-големите заплахи за националната сигурност са ужасяващите неравенства, мигрантският натиск,
Коментари Харесай

Най-големите заплахи за националната сигурност

Най-големите закани за националната сигурност са ужасяващите неравенства, мигрантският напън, посредством който може да обхванат радикални ислямисти, демографският срив, бедността и нежеланото социалноикономическо състояние на огромна част от популацията. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия по съдружната политика и лидер на листата на партията във Враца Атанас Зафиров в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”.

" С огромна доза убеденост мога да кажа, че Българска социалистическа партия ще търси партньорства там, където ги бяхме намерили през последното ръководство. С ГЕРБ и Движение за права и свободи не бихме си партнирали, а с Има Такъв Народ мъчно ще намерим допирни точки ". Така кандидат-депутатът отговори на въпроса кои ще са бъдещите съдружни сътрудници на столетницата.

Според него без постоянна лява социалистическа партия един предстоящ кабинет не може да има постоянен обществен вектор. " Президентска република би тласнала страната в неправилна посока. При добра политическа воля и лъчение на качествени адвокати, би могъл да бъде определен нов състав на Висш съдебен съвет с болшинство ", счита Зафиров. И добавя, че проверяващите функционалности на Антикорупционната комисия е положителен метод.

" Нормално е България да е обект на засилен интерес от службите на разнообразни разузнавания ", уточни още той.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР