Най-добрият зимен курорт у нас - Банско откри новия зимен

...
Най-добрият зимен курорт у нас - Банско откри новия зимен
Коментари Харесай

В Банско подариха ново „Ауди” по случай откриването на зимния сезон

Най-добрият зимен курорт у нас - Банско откри новия зимен сезон с доста въодушевление, музика и снежни игри с атрактивни награди. 30-годишният Радослав Вишанин завоюва чисто ново Аudi A3 в емблематичната игра „ Ловци на съкровища”, която от дълго време се трансформира в запазена марка на курорта.


Късметлията съумя да изрови отдолу под снега на Бъндеришка поляна сандък №21, в който беше скрита огромната премия – чисто нов първокласен автомобил.
„ Не мога да допускам. Не го чаках и още не го осъзнавам”, развълнува се младият банскалия. Той получи ключа от колата с фойерверки на сцената от бранд мениджъра на Audi за България Лъчезар Георгиев.

Щастливият притежател на колата се изправи в борба против 350 други запалянковци, които се състезаваха в „ Ловци на съкровища”. Общо уредниците бяха скрили 30 сандъчета, заровени на друга дълбочина под снега, а участниците имаха по 4 минути да опитат да намерят премия.


Как се ловува богатство, прикрито под снега

Освен огромната изненада нов автомобил, в сандъчетата имаше скрити 5 сребърни монети, кюлчета и медальони от Fibank, 5 смарт телефона от А1, както и сезонна карта за ски оборудванията в Банско от „ Юлен”. Перлата на Пирин – хотел „ Кемпински Гранд Арена Банско” зарадва ловците на съкровища с три награди – уикенд в хотела, ваучер за двама в СПА центъра и вечеря в ресторант „ Коме Прима”.


Уикенди за двама в хотел „ Стражите” и в хотел „ Мура”, обезпечени от “Балкан Холидейз” зарадваха други двама притежатели на сандъчета. Петима състезатели изровиха отдолу под снега бутилки алено вино, обезпечени от Domaine Boyar.
От Maxsport подариха три ваучера за извършване на покупки в бутиковата верига за спортна екипировка, а Български национален комитет (българска политическ осигуриха на един от ловците на съкровища 3 литра вино Whispering Angel.


Луксозен дамски шал от висококачествени естествени материали от Jermandre отиде в ръцете на различен играч. От Winbet изненадаха гостите в Банско със златно кюлче и с два бонуса без депозит на стойност по 500 лева всеки.


Да откриеш злато в лифта

В играта „ Открий злато в лифта” премиите бяха над 100. На път към снежните скатове на Бъндеришка поляна един щастливец откри златна монета, обезпечена от Първа капиталова банка (Fibank). Други 100 късметлии получиха чадъри, термоси, спортни бутилки за вода, търсачи за изгубени движимости и акумулатори за телефон. В играта с награди се включиха и Maxsport, които бяха подготвили зимни аксесоари за 10 късметлии, които са се качили на лифта в деня на откриването на новия ски сезон.


Да се състезаваш с Марио Мат и Марк Жирардели

Известната игра „ Влез в тима на шампиона” тази година изправи 26 скиори в съревнование за най-хубаво време. Състезателите бяха разграничени в два тима, водени от звездни капитани - отборите на ски легендата Марк Жирардели и на олимпийският и троент международен първенец по ски Марио Мат.
„ Чувствам се благополучен, че съм тук този уикенд. Банско е необикновен курорт, разбрах го още през 2011 година, когато пристигнах за първи път”, показа Марио Мат, който беше специфичен посетител в Банско по случай откриването на сезона.

Сред феновете в надпреварата най-бърз беше Антон Коюв от тима на Жирардели, който завоюва сезонна карта за ски оборудванията от „ Юлен”. Масово втурване на ски звездите и децата от ски клуб „ Юлен” публично сложи началото на новия сезон в курорта, а зрелищна заря в ярки цветове оцвети небето над Бъндеришка поляна.


Ицо Хазарта и „ Ъпсурт” направиха щур ваучър

Настроението на Бъндеришка поляна не стихна през целия ден. Музикалната част бе напълно в ръцете на Ицо Хазарта и „ Ъпсурт”, които получиха мощна поддръжка от почитателите си в планината. Снеговалежът не спря гостите на курорта да пеят както новите, по този начин и познатите от предишното им шлагери. В програмата се включиха също и балет „ Нова”, диджей Sprite, както и най-усмихнатият водещ Део.


Вкусни гозби и обилна заря

От планината празненството се придвижи в центъра на града, където се организира формалната гала по откриването на зимния сезон с концерт, обилна заря и кулинарен спектакъл. Гвоздеят на програмата беше Ути Бъчваров, който сготви величествен бански суджук за всички гости. Вино и награди от Fibank зарадваха банскалии и гостите на курорта по време на програмата в центъра на града.







СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР