Най-добрият шанс за трайно, стабилно и реформаторско правителство, с което

...
Най-добрият шанс за трайно, стабилно и реформаторско правителство, с което
Коментари Харесай

Христо Иванов: Време е България да има правителство

Най-добрият късмет за трайно, устойчиво и реформаторско държавно управление, с което България да тръгне напред, е поддръжката за обединяването сред “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ” на 2-и април.

Това съобщи съпредседателят на обединението Христо Иванов в ефира на “Събуди се ” по NOVA. Той акцентира, че обединяването е част от решението, а не от казуса и към този момент е потвърдило готовността си да беседва с останалите политически партии за най-важните национални цели пред страната. “Време е България да има държавно управление, което може да я задвижи напред. Пред нас има големи благоприятни условия, които желаеме да използваме. За да го създадем, ни би трябвало силата на гласоподавателите и ние ще създадем всичко допустимо да има държавно управление, което прави промени ”, съобщи Иванов.

Председателят на “Да, България ” акцентира, че в 49-ото Народно заседание новото политическо обединяване ще търси допирни точки и разговор, без да прави компромис с най-важните си цели и цели. Сред тях остава смелата конституционна промяна на прокуратурата, която цели да я трансформира в същински ефикасна и неутрална институция без намесата ѝ на политическия терен. Иванов напомни, че още в предишния парламент учен Николай Денков е провел няколко срещи и диалози за безспорни национални цели с останалите партии. “Въпросът е към всички играчи на политическия терен – подготвени ли са да поддържат нужната конституционна промяна за прокуратура, която не подсигурява безотговорност за едни и безконечни закани за други, а просто си прави работата. Не съм срещал човек, който не схваща за какво в България би трябвало да има правда ”, сподели още Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР