Най-честите нарушения по българското Черноморие са свързани с т.нар. такси

...
Най-честите нарушения по българското Черноморие са свързани с т.нар. такси
Коментари Харесай

Шефът на КЗП разкри какво се случва с цените по родното море

Най-честите нарушавания по българското Черноморие са свързани с така наречен такси за барбарони, за wi-fi и за комплект " чадър с шезлонг ", т.е. да си плащате за услуги, които не ползвате. Това съобщи пред Българска национална телевизия шефът на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.

" Цените в туризма у нас не престават да падат. Действително има търговци, които се изкушават да мамят, с цел да печелят, само че не би трябвало да обобщаваме всички. Няма по какъв начин да съпоставяме обаче скъпия плаж в България със селския в Гърция. У нас има богата палитра. Може да отидете в Слънчев бряг или в Китен. Не че и на двете места е неприятно, само че всеки има право на избор.

На плаж " Нестинарка " да вземем за пример имахме комплект чадър и шезлонг, което беше нарушаване и сме го глобили. Това не е нещо ново - да ни карат да плащаме за нещо, което не употребяваме. Миналата година се появи така наречен такса " празен стол ". Сега виждаме, че се събират пари за " барбарони ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР