Навремето някои сериозно подценихме стила на Джулия Робъртс в Нотинг

...
Навремето някои сериозно подценихме стила на Джулия Робъртс в Нотинг
Коментари Харесай

Модна икона: Джулия Робъртс в „Нотинг Хил“

Навремето някои съществено подценихме стила на Джулия Робъртс в „ Нотинг Хил “. Джулия Робъртс е изключително въодушевяващ фешън облик от 90-те, от който и с днешна дата има какво да научим. Въпреки че е холивудска кино звезда, Скот е влюбена в маратонките Vans Old Skool, кожените якета и баретите.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cinéphilie (@60s.cinephilie)

С френските плитки и бунтарската си визията, Ана през днешния ден мощно ни припомня на Ру, изиграна от Зендая в сериала „ Еуфория “с винтидж якето на Jean Paul Gaultier, към което постоянно поглеждаме, когато става дума за жанр. Стилът на Скот e за всяка жена – ретро очилата, белите тениски и панталоните на райета – наподобява изцяло достоверен, тъкмо тъй като е подобен. Робъртс носи облеклата, с които идва на снимачната площадка и в основната сцена в книжарницата, защото усеща, че облеклата на Анна е значимо да бъдат оптимално естествени за сцената с последвалата прочувствена изповед. За Джулия това са джапанки и комплект блуза и жилетка в бебешко синьо. И надали никой може да я съди за тази й прищявка.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Film, Serie tv, libri (@cinestorie)

Без подозрение, стилът от сантименталните комедии от 90-те и 2000-та година е част от културата и постоянно ще гледаме на него с доза носталгия. Ани Хол, изиграна от Даян Кийтън, постоянно ще бъде възхвалявана за това, че приспособява мъжките облекла в женския дрешник по изключително ловък метод. Али Макгроу в ролята на Дженифър Кавилери прави поклон към класическото бежово палто, а Рене Зелуегър в облика на Бриджит Джоунс постоянно ще ни припомня за памучните кюлоти, в които се усеща добре в кожата си.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue México y Latinoamérica (@voguemexico)

Има нещо брилянтно и скромно в стила на Джулия Робъртс в „ Нотинг Хил “. Очакваме от Скот да влезе в режим на кино звезда във всеки един миг, само че тя се усеща по-добре в кожата си със свободни ризи, в сравнение с с публични рокли за Червения килим. Важното е,  че всеки, който обича добствения си жанр и е върл почитател Vans, ще я разбере добре.
Всички обичат Джулия Робъртс
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР