Страната се намира в безпрецедентна политическа криза. Това заяви лидерът

...
Страната се намира в безпрецедентна политическа криза. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Костадинов предлага кабинет на всички срещу ГЕРБ и ДПС

Страната се намира в невиждана политическа рецесия. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов пред БНР.

По думите му българските жители не желаят ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи да ръководят страната. Той означи, че заради тази причина партията му протяга ръка към останалите политически сили. Според него държавно управление може да бъде формирано от всички партии в 50-ото Народно заседание, само че без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, тъй като това са 125 гласа. Костадинов акцентира, че това може да стане обаче с мандат на Възраждане.

Той означи, че партиите имат разлики на идейна основа . По думите му когато са намесени хрумвания, правила и идеали, там може доста елементарно да се откри съдия, тъй като арбитърът е българският народ. Провеждаме референдуми за еврото, за НАТО. В този случай решението на българския народ е към този момент оптимално законната форма, с която се подпечатва от тук насетне бъдещето на България, разясни Костадинов.

Лидерът на Възраждане уточни, че министър председателят на сходно държавно управление би трябвало да е консенсусна фигура , допустима за всички. Той посочи, че в случай че не се случи държавно управление с първия мандат - на ГЕРБ, разновидностите са два - кабинет с мандата на " Възраждане ", или нови избори.

Костадинов счита, че в случай че президентът Румен Радев даде третия мандат на Има Такъв Народ, той ще подари властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той акцентира, че Възраждане не се бои от нови избори и даже желае да има такива .

" Възраждане " подготвени на държавно управление единствено със собствен мандат

Няма да откликнат на поканата на ГЕРБ-СДС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР