Национално състезание за ключови компетентности по природни науки ще се

...
Национално състезание за ключови компетентности по природни науки ще се
Коментари Харесай

Национално състезание за ключови компетентности по природни науки в Ловеч

Национално съревнование за основни компетентности по естествени науки ще се организира в Ловеч в дните 10 -12 юни 2022 година

Тази година тематиката на националното съревнование е  „ Науката в научната фантастика “. Състезанието включва решение и обществено показване на задания, проверяващи компетентностите в региона на физика, химия и биология.

Откриването на националното надпреварата ще стане на 10 юни 2022 година, петък, в Ловчанско читалище „ Наука – 1870 “ от 18.00 часа. Веднага по-късно е техническата конференция с ръководителите

На 11 юни от 8.30 – 8.45 ч. е настаняването на участниците в залите ППМГ – Ловеч. От 9.00 – 12.00 ч. осъществяване на първа част на надпреварата в ППМГ – Ловеч. Следобедът е обособен за посещаване на забележителностите на Ловеч. На 12 юни от 8.30 – 8.45 ч. е настаняване на участниците в залите ППМГ – Ловеч. От 9.00 – 12.00 ч. – осъществяване на втора част на надпреварата.

В 15.00 часа ще бъдат оповестени резултатите и ще бъде награждаване на спечелилите в надпреварата. Място – Актова зала в ППМГ – Ловеч.

Организатор на надпреварата е МОН, със съдействието на РУО Ловеч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР