Национално обединение на десницата защитава традиционното българско семейство. Няма да

...
Национално обединение на десницата защитава традиционното българско семейство. Няма да
Коментари Харесай

Москов: ще защитим българското семейство

Национално обединяване на десницата пази обичайното българско семейство. " Няма да позволим нападателната интервенция на финансирани от чужбина НПО-та да обсебят възпитанието на българските деца ", обявиха те и допълват:

В нашата конституция написа, че до 18 годишна възраст за децата дават отговор техните родители и всеки опит на демократичните държавни управления да разрешат на НПО-та да се намесват в фамилното образование,е в нарушаване на конституцията.

Ще създадем Закон за отбрана на семейството и нов Закон за отбрана на детето, който в действителност да пази детството му, а не да го излага на рисковете на нездрави въздействия отвън семейството. Българските деца би трябвало да се радват на любовта и грижата в фамилната среда. Трябва да имат вяра в родителите си и да израстват с техния образец. Доброто фамилно образование е основа на всяко крепко и проспериращо общество. Преди 70 години, то беше отречено и сменено от комунистическото образование в партията и учебното заведение. Днес новите марксисти се пробват да го заменят с НПО-та и институции, и държавното управление на ГЕРБ подкрепя този развой.

Национално обединяване на десницата ще постави завършек на това. Ние пазиме изконното право на децата на родителска грижа и обич, на предпазена и сигурна фамилна среда, а не изсмукани от пръстите детски права, измислени само в услуга на неразбираеми задгранични лобисти.

България е една от люлките на европейската християнска цивилизация и ние ще отстояваме тези полезности против левите либерали. Няма да позволим да ни накарат да се срамим от достиженията на нашите предшественици.

Германският министър може да се срами да назове християнските полезности, само че ние се гордеем с тях, тъй като са ни съхранили като нация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР