Националният селекционер, Ясен Петров, призна, че поражението с 1:3 от

...
Националният селекционер, Ясен Петров, призна, че поражението с 1:3 от
Коментари Харесай

Ясен Петров: Първите 15 минути бяха сблъсък с реалността, за 3 дни чудеса няма как да направим

Националният селекционер, Ясен Петров, призна, че провалянето с 1:3 от Швейцария е било конфликт с действителността за него и неговите момчета. Петров сподели, че са били позволени прекалено много необясними, хлапашки неточности в отбрана в първите минути и прикани към повече централизация през целия мач, с цел да не повтарят сходни сценрии и в идващите мачове.

„ Първите 15 минути бяха конфликт с действителността за нас. Имахме единствено 3 дни за работа и 2 първите минути направихме хлапашки неточности, не знам на какво се дължи това, дали на напрежение или нещо друго. През втората част нашите играчи демонстрираха надалеч повече достолепия и се постараха, само че след 3:0 беше нереално да обърнем мача “, стартира Джанини.

Не мога да си обясня държанието. В този си тип тимът беше за пръв път. Швейцария са с класа над нас във физическо отношение. Трябваше да вършим промени в офанзива, не в отбрана по време на мача. За 3 дни няма по какъв начин да вършим чудеса. Швейцария в действителност умее да господства играта “.

„ Трябва да сме съсредоточени по време на всичките 90 минути, тъй като футбол не се играе единствено 45 минути “, приключи националният селекционер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР