Националният селекционер Ясен Петров говори за предстоящите мачове на България

...
Националният селекционер Ясен Петров говори за предстоящите мачове на България
Коментари Харесай

Ясен Петров: Ако не си поставяме големи цели, не виждам как ще израстваме като отбор

Националният селекционер Ясен Петров приказва за идните мачове на България в шампионата Лига на нациите. " Лъвовете " ще търсят директния път към Евро 2024 в група със Северна Македония, Грузия и Гибралтар.

" Надявам се на огромен фенски интерес. Надявам се да бъдем подкрепени. Ако не си слагаме огромни цели, не виждам по какъв начин ще израстваме като тим. Целта до момента беше да подмладим тима, в този момент имаме добра сплав сред опит и младост. Дойде времето за резултати.
 Радостин Василев: Планираме и се надяваме да имаме нов народен стадион
Радостин Василев: Планираме и се надяваме да имаме нов народен стадион

" Настоящият е амортизиран по всевъзможен метод "

Преди малко имахме видео анализ от мача с Хърватия, уповавам се да сме извадили поуките и тимът ни да играе по различен метод на 2 юни против Северна Македония. Думичките, които ми влизат в главата са нападателни, дръзки и умни.

Ние поддържаме Георги Йомов напълно. Вчера стана една лека травма, уповавам се, че ще се възвърне, той е част от нашия тим и се надявам, че ще помогне на тима ".

Божидар Чорбаджийски и Пламен Гълъбов, ние ги следим непрекъснато и доста откровено се надяваме да оказват помощ на тима. Антон Недялков не желая да разясня, извънредно доста разчитаме и на него. В момента в международния футбол нещата са доста изравнени. Италия не съумя да се класира за Световно състезание, европейски първенец. Не желая да мисля за Грузия и Гибралтар, в този момент мислим за 2 юни, а по-късно за другите тимове ", сподели още Петров.

Ние играхме единствено 5 мача в България, три от тях бяха със фенове, които спечелихме, два бяха пред празни трибуни, както и 10 мача на открито. Почти на всички места последователите подкрепяха домакините, този тим има потребност от поддръжка, има потребност да изпита това възприятие на личен терен, да има аудитория, която да го вдигне в сложните моменти ", съобщи той пред Българска национална телевизия.
 Национали на среща с почитатели във варненски мол
Национали на среща с почитатели във варненски мол

Ще се продават билети
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР