Националният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев и капитанът

...
Националният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев и капитанът
Коментари Харесай

Петев показа топли отношения със звездата на Босна и Херцеговина

Националният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев и капитанът на отбора Един Джеко се срещнаха в столицата Сараево преди контролите против Черна гора и Дания. Звездата на Рома няма да взе участие в идните мачове, само че все пак се прибра в родината си, с цел да вдъхне кураж на съотборниците си и треньорския щаб преди мачовете.

Петев и огромната звезда се срещнаха въз основата на представителния отбор, като демонстрираха отлични взаимоотношения. Официалният уебсайт на локалната федерация даже заяви, че откогато родният експерт е поел тима, е заразил всички с позитивна сила и е спечелил доверието на футболистите.

Ивайло Петев реши да даде отмора на Джеко, както и на различен от главните футболисти, измежду които Миралем Пянич. Аут поради травми пък са няколко състезател, сред които Стеванович, Чимирот, Лончар и Гояк.

За сметка на това родният експерт е повикал петима дебютанти - Александър Йовичич от Горица, Юсуф Газибегович от Щурм Грац, Дарио Шарич и Ади Налич от Асколи, както и Андрей Джоканович от Сараево.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР