Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, сподели очакванията си

...
Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, сподели очакванията си
Коментари Харесай

Младен Кръстаич: Искам футболистите да бранят герба с желание

Националният селекционер на България – Младен Кръстаич, показа упованията си за идващите срещи на представителната ни гарнитура. На 7 септември одобряваме другарска среща в Пловдив на “Колежа ”.

„ Щастлив съм, че сме в Пловдив. Преди към месец бях тук и гледах мач онлайн. Пловдивската аудитория заслужава да гледа националния тим онлайн. Не е значимо единствено да изберем стартовия състав. За нас всеки мач е значим, без значение дали е другарски, или формален. Опитваме да създадем младо ядро, отпред с капитана Десподов “, разяснява Кръстаич.

„ Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с готовност. Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго неявяване, което е още един плюс за нас. Публиката сподели своята поддръжка, уповавам се да задържим силата. ”

“През последната година се опитваме да изградим тим, който да е за идващите 10 години. Публиката сподели своята поддръжка против Сърбия, тъй като се раздадохме. Гарантирам ви, че на следващия ден футболистите ще изядат треват “, приключи Младен Кръстаич.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР