Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание в

...
Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе извънредно заседание в
Коментари Харесай

Тристранката заседава за мерките 60/40 и „Запази ме“

Националният съвет за тристранно съдействие ще организира изключително съвещание в петък за изплащането на обезщетения на служащи и чиновници, свързани с COVID-кризата.

Ще бъде разискван Проект на Постановление на Министерския съвет за установяване на изискванията и реда за погашение на обезщетения на служащи и чиновници, и на самоосигуряващи се лица, за които са наложени от държавен орган краткотрайни ограничавания за реализирането им в интервала на оповестено изключително състояние или оповестена изключителна епидемиологична обстановка- нов вид на мярката „ Запази ме “.
 Ваня Григорова: Някои публицисти имат проблем с разбирането, или със съвестта Ваня Григорова: Някои публицисти имат проблем с разбирането, или със съвестта
" Заседание на НСТС. Материалите получени през вчерашния ден по обед. 62 страници с заболявания и проценти. Според министъра на опазването на здравето, с него...

Предстои да бъдат разисквани продължение на мярката 60/40, както и Наредбата за попечителските препоръки на фондовете за в допълнение наложително пенсионно обезпечаване и за консултативните препоръки на фондовете за в допълнение непринудено пенсионно обезпечаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР