Време е Киев да признае реалностите на земята и Западът

...
Време е Киев да признае реалностите на земята и Западът
Коментари Харесай

Лавров с нови провокации към Украйна, ВСУ решени да спрат окупаторите при Харков

Време е Киев да признае действителностите на земята и Западът да спре да принася Украйна в жертва на " безперспективните си цели “. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.

" Надявам се, че това неведнъж повтаряно обръщение ще бъде признато и Западът ще осъзнае, че е време да спре да принася Украйна в жертва на своите безусловно безперспективни цели ", означи първият посланик на Москва в коментар по телевизионния канал " Россия-1 ".

Въпреки пропагандните апели на първия съветски посланик, Киев твърдо е решен да даде сериозен отпор на окупаторите в региона на Харков.

Украйна стартира построяването на трета линия на защита в Харковска област и се оправя изцяло със задачата, въпреки осъществяването й да е доста рисково. Това увери началникът на регионалната военна администрация Олег Синегубов, предава УНИАН.

По думите му Русия към този момент е употребила наличните си сили за офанзива на това направление, тъй че в този момент задачата е да се направи невероятно по-нататъшното нахлуване на силите на Москва.

" Фактът, че има някои незавършени укрепления, е единствено тъй като има непрекъснат обстрел и е извънредно рисково да се работи там. Вече загубихме хора – четирима починали и повече от 15 ранени. Унищожено бе особено строително съоръжение на стойност над 30 милиона гривни, само че работата продължава “, изясни Синегубов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР