Националният съвет на Продължаваме Промяната определи Константин Бачийски, като своя

...
Националният съвет на Продължаваме Промяната определи Константин Бачийски, като своя
Коментари Харесай

Промяната обяви кандидата си за кмет на Бургас

Националният съвет на " Продължаваме Промяната " дефинира Константин Бачийски, като своя претендент за кмет на идните локални избори в Бургас.

Решаващи за избора се оказаха престижът и безупречната известност на бургаския депутат. Със своето решение от " Продължаваме Промяната " засвидетелстваха за следващ път доверието и поддръжката към кандидатурата на Бачийски.
-->
От него ще се чака да постави завършек на дългогодишното ръководство на ГЕРБ в община Бургас и да сложи началото на нужните промени, които да трансфорат регионалния град в привлекателен център за вложители, свободни капитали и жители.

Като общински консултант и депутат Константин Бачийски построи име на визионер с хрумвания за развиването на Бургас и района, както и на хладнокръвен герой против редица корупционни схеми в региона и в страната. Очакванията са към него да се образува и мощна листа от претенденти за общински съветници.

" Протягам ръка към всички бургазлии, които освен желаят промени, само че и са подготвени да ги провокират и да бъдат част от тях. Заедно ще преобразим Бургас и ще го превърнем в едно неповторимо място за живот и професионално развиване ", разяснява претендентът за кмет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР