Националният съвет на БСП ще проведе заседание в централата на

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание в централата на
Коментари Харесай

БСП стартира подготовка за предизборната кампанията

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание в централата на „ Позитано ”, което ще сложи началото на подготовката на партията за изборите.

На съвещанието се чака да бъдат одобрени структурата и състава на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия.

Предвижда се Националният съвет да одобри редица решения по отношение на предварителния избор на 2 октомври – във връзка с формулата и метода на присъединяване на Българска социалистическа партия в изборите за народни представители в 48-ия парламент, установяване на критериите и процедурите за издигане на претенденти на Българска социалистическа партия, привикване на общинските и районните конференции на Българска социалистическа партия за издигане и предложение на претенденти, както и предоставяне на мандат на ръководителя да подписва съдружни съглашения.

В сряда Георги Свиленски разяснява и дали се плануват санкции против членовете на Националния съвет на партията, които станаха министри в служебното държавно управление.

" Всеки член на Националния съвет би трябвало да бъде водач в тази предизборна акция. Въпросът е по какъв начин като членове на Министерски съвет ще вземат участие по този начин, че Българска социалистическа партия да завоюва изборите. Как в другото си амплоа те ще обезпечат честността, прозрачността на изборите, когато са членове на управителен орган партия ", сподели Свиленски и продължи: " Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и взема решение - това е подстрекателство. Националният съвет взема решение. Аз желая най-малко двама министри да ми се включат в акцията и да раздават листовки ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР