Националният съвет на БСП провежда днес своето първо заседание за

...
Националният съвет на БСП провежда днес своето първо заседание за
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП утвърждава днес над сто кандидат-кметове

Националният съвет на Българска социалистическа партия организира през днешния ден своето първо съвещание за септември. На него би трябвало да бъдат одобрени над 100 претенденти за кметове, към този момент номинирани за изборите наесен.
На доста места социалистите са в необятна коалиция или поддържат самостоятелни претенденти. Решението на левицата за София ще бъде оповестено на 11 септември, когато е Конференцията на градската организация на Българска социалистическа партия.
Лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов разяснява преди началото на пленума, че кандидатурата на Мая Манолова е предстояща. На конференцията на 11 септември ще преглеждаме разнообразни варианти и разновидности поради обстановката, добави той. Мисля, че това, което и през днешния ден тя е декларирала, ще даде съображение идната седмица до съвещанието на Градската организация, да забележим по какъв начин се конфигурира изборното пространство, акцентира Калоян Паргов.
Сред претендентите на Българска социалистическа партия за кметове има няколко народни представители. Николай Тишев ще се бори за кметското място в Бургас, Тодор Байчев влиза в конкуренцията за Карнобат, Станислав Владимиров е номинацията в Перник, а Пенчо Милков - в Русе.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР