Полицията повдигна обвинения на двама мъже повече от година, след

...
Полицията повдигна обвинения на двама мъже повече от година, след
Коментари Харесай

Двама мъже бяха обвинени повече от година, след като майка и дъщеря, на 4 години, бяха убити, докато вървяха към детската градина

Полицията повдигна обвинявания на двама мъже повече от година, откакто майка и четиригодишната й щерка бяха блъснати и убити от транспортно средство, до момента в който вървяха към детската градина.

Justyna Hulboj, 27, и Lena Czepczor, 4, починаха, откакто кола се вряза в тях на претрупан път в Sheepscar, Лийдс, през януари предходната година. Майка и щерка са били на път за детска градина по това време, когато са блъснати от бяло Ауди до посланичество на Jaguar.

Ужасната злополука докара до затваряне на пътя за часове, с три арести. Снимки от местопроизшествието демонстрираха Audi със премахнат челен похлупак по средата на пътя, като по това време полицията сподели, че е било забелязано да бъде преследвано от друга кола доскоро.

Сега, съвсем 18 месеца по-късно, полицията заяви, че е обвинила двама мъже за гибелта им. Jasskamal Riyat, 35, и Hardeep Bhachu, 27, и двамата от Лийдс, бяха упрекнати в две смъртни случаи заради рисково шофиране, заяви полицията в Западен Йоркшир в четвъртък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР