Националният отбор по футбол ще се изправи срещу Грузия в

...
Националният отбор по футбол ще се изправи срещу Грузия в
Коментари Харесай

Въпреки шока, България ще търси позитивен резултат срещу Грузия

Националният тим по футбол ще се изправи против Грузия в четвъртия си мач от група 4 на Лига С на Лига на нациите. Срещата е през днешния ден от 19:00 часа на стадион „ Борис Пайчадзе” в Тбилиси.

Двубоят беше белязан от тежкия индицидент, който претърпяха „ лъвовете” при идването си в грузинската столица. Автобусите, които превозваха нашата делегация от летището до хотела катастрофираха, вследствие на което Тодор Неделев получи черепна контузия и беше откаран в болница. Там халфът претърпя незабавна интервенция, която за благополучие беше сполучлива и животът му е вън от заплаха. Капитанът на Ботев Пловдив ще остане под лекарско наблюдаване в последващи дни.

Въпреки случая мач довечера ще има. Родните футболисти записаха две равенства (1:1 със Северна Македония и Гибралтар) и тежка загуба от Грузия с 2:5. Възпитаниците на Вили Саньол са с три следващи победи, а през днешния ден ще търсят четвърта, която значително ще им обезпечи първото място в групата.

Очаква се краткотрайният селекционер Георги Иванов да заложи на по-дефанзивна тактичност, с цел да избегне ново разгромно проваляне. Очаква се на вратата да застане капитанът Николай Михайлов, а карето в защита да включва Иван Турицов, Андреа Христов, Петко Христов и Антон Недялков. В халфовата линия ще играят Георги Костадинов, Кристиян Малинов и Ивайло Чочев. Георги Миланов и Мартин Минчев ще нападат по крилата, а на върха на нападението ще бъде Атанас Илиев.

Двубоят пропуща Кирил Десподов. Нападателят на Лудогорец е осъден, откакто против Гибралтар си изкара безразсъден жълт картон за симулация.

Наставникът на Грузия Вили Саньол надали ще прави доста промени в своя състав. Най-вероятно на вратата ще се завърне ветерана Георгий Лория. В офанзива още веднъж ще се разчита на новото попълнение на Наполи Хвича Кварацхелия, както и на Буду Зивзивадзе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР