Националният отбор на България по волейбол за мъже постигна обрат

...
Националният отбор на България по волейбол за мъже постигна обрат
Коментари Харесай

Волейболистите ни с обрат срещу Белгия в приятелска среща

Националният тим на България по волейбол за мъже реализира поврат против Белгия в другарски мач, игран във Варна. " Трикольорите " завоюваха контролата с 3:2 (21:25, 19:25, 25:18, 25:19, 16:14) по време на подготовката си за идното Европейско състезание, оповестява БНР. 

Първият гейм от срещата беше доста равносилен. Така вървеше съвсем до неговия край, само че тогава гостите съумяха да вземат самодейността и да завоюват с 25:21.
-->
Българите не влязоха добре във втората част. Там от самото начало белгийците водеха даже с прекомерно огромна разлика и се стигна до 19:25.

В третия гейм България имаше друго лице и резултатът беше понижен след 25:18.

Играта вървеше точка за точка, само че доникъде на четвъртата част, само че избраниците на Пламен Константинов съумяха да изравнят след 25:19.

Тайбрекът също мина извънредно с напрежение. Двата тима отказваха да се предадат, като никой не натрупваше задатък. През цялото време резултатът вървеше точка за точка. Първият мачбол беше за България при 14:13, само че резултатът стана еднакъв след начален удар в мрежата. Последва пропуск за Белгия и обсада за България, като това постави завършек на дуела.

В събота ще бъде изиграна още една другарска среща сред двата състава във Варна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР