Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, след като

...
Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, след като
Коментари Харесай

БНТ се разделя с Мира Добрева?

Националната телевизия изрита Мира Добрева от редиците си, откакто прекрати излъчването на " Българска национална телевизия на 60 ".

Последното издание на предаването бе излъчено на 19 декември предходната година. От новата 2022 година, то въобще няма да участва в програмната скица и повече епизоди няма да се снимат. Решението на програмното управление на държавната медия е взето единствено 2 месеца, откакто титулярният водещ Драгомир Драганов бе заменен от Мира Добрева. През октомври от " Сан Стефано " 29 без никакви предварителни изказвания постановиха рокадата и тя изненада твърдите последователи на формата, основан за 60-годишния празник на малкия екран майка, написа " Ретро ".

Името на Драго Чая продължи да попада във финалните надписи, само че измежду водещите, които работят зад кадър. Последва вълна от зрителско неодобрение в обществените мрежи и нагнетяване на пристрастеностите. Известни персони и елементарни жители основателно се питаха какво става и показваха отзиви. Преобладаващото бе, че без Драго Чая, който ври и кипи в основаното от него предаване, то към този момент няма да е същото. В обществените мрежи Мира Добрева даже си изпусна нервите и се самозащити от злобар с думите " Марш, копелдак! ".

Напрежението провокира изказване на шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, който бе изкусен: " Драго направи 150 издания, както и толкоз изявленията. Добре е понякога да променяме лицата, по тази причина е и промяната ". Пред изданието самата Мира Добрева показа наскоро, че си остават другари с Драганов, само че няма да го търси за препоръки, тъй като позволява, че е засегнат. " Решението кой да води се взема от управлението на Българска национална телевизия. Водещият не е индивидът, който преценя дали да бъде на екран или не. Като предан чиновник на Българска национална телевизия се преценявам с това, което се взема решение на по-високо равнище ", отбрани се Добрева. Обикновената подмяна на един водещ с различен не докара до положителни резултати. " Българска национална телевизия на 60 " се радва на добра гледаемост единствено в първите две издания, водени от Мира. В идващите ползата стихва до най-ниската си точка след летящия си старт през 2019 година

Тя обаче не се усеща отговорна, а дори в противен случай. Блондинката изригна мощно в обществените мрежи с парещ коментар за миналата година в персонален и професионален проект. Вместо да се засрами, че поради нея " Българска национална телевизия на 60 " е завършило, тя потегли да търси сметка - за какво не е получила нито една премия или за какво не е попаднала в някоя ранглиста. " Тази година не получих нито една премия. Няма ме в никаква ранглиста. Не написах нова книга. Публично отнесох доста ругатни. И таман назад на предстоящото, усещам като че ли съм постигнала повече, след като и да било. Защото имам най-важното: скрепен екип, незлобливи хора, всеотдайни души, скъпи другари. Нима нуждая се от друга премия ", написа Мира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР