Националната служба за сигурност е деликатна система и има потенциал

...
Националната служба за сигурност е деликатна система и има потенциал
Коментари Харесай

Биков назова важните теми за политически дебат

„ Националната работа за сигурност е деликатна система и има капацитет за предизвикателство на публичното внимание към нея. Факт е, че през последните години свадите там зачестяват. Не може да се каже, че мястото на НСО е открито “, съобщи в изявление за БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

По думите му протичащото се със фотосите и дроновете не оказва помощ на политическия спор: „ От компромати не остава време да се води спор за значими неща като сериозната икономическа рецесия, влизането в чакалнята на еврозоната и в Банковия съюз. Това са по-сериозните тематики. Българската обществена среда стартира да бъде подвластна на фейсбук профила на един или различен някогашен олигарх, стартира умишлено или не да обслужва сходни диалози, които са за правосъдната система, а не за политическата. Всички губим... Говори се за хипотези, не за обстоятелства “.

„ Ако Васил Божков е станал герой против корупцията, доста по-ефективно е той да се върне в България и да свидетелства пред съда, да бъде в ролята на предпазен очевидец... Г-н Божков е обвиняем и има право на своята отбрана. Неговата цел и да вкара своята отбрана в полето на политиката и този развой да се трансформира в политически развой. Едва ли не това е новият Никола Петков или Г. М. Димитров. Г-н Божков желае доста бързо да мине в този режим на човек, преследван поради политическите си убеждения. 30 години той не е показвал отношение към политически диспути. Очевидно задачата му е този спор да не се води в съда, а в полето на политика. От това няма да завоюват нито политиката, нито съдът “, безапелационен бе депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР