Националната баскетболна асоциация (НБА) обяви, че ще разследва гарда на

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) обяви, че ще разследва гарда на
Коментари Харесай

НБА започва разследване срещу Джеймс Хардън

Националната баскетболна асоциация (НБА) разгласи, че ще проверява гарда на Филаделфия 76ърс Джеймс Хардън. 33-годишният някогашен притежател на премията за " Най-полезен състезател " назова обществено генералния управител на Сиксърс Дарил Мори измамник и даде обещание в никакъв случай повече да не играе за тим, управителен от него. 

Десеткратният участник в " Мача на звездите " Хардън желае да напусне Филаделфия, откакто Мори отхвърли да му предложи нов дълголетен контракт. Според спекулациите през предишното лято Мори е заречен сходен договор на Хардън, като по този начин е склонил баскетболиста да понижи заплатата си за сезон 2022/23.

Според ESPN следствието на НБА е по отношение на евентуалното желание на Хардън да не играе през иден сезон, до момента в който Филаделфия не откри различен тим, в който да го трансферира. Самият Мори пък към този момент съобщи, че ще се раздели с Хардън единствено при задоволително добра оферта.

През предишния сезон Джеймс Хардън бе водач в НБА по асистенции с 10.7 приблизително на мач. Той записа и по 21 точки и 6.1 битки.
   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР