Националната агенция за приходите стартира кампания за уведомяване на хора

...
Националната агенция за приходите стартира кампания за уведомяване на хора
Коментари Харесай

НАП пише на длъжници: Моля, платете си!

Националната организация за приходите започва акция за известяван на хора и компании със отговорности към Национална агенция за приходите, включени в Списък на длъжниците с неуредени обществени отговорности, като ги приканва да се свържат с обществените реализатори на Агенцията.

В хода на акцията до селектирани групи лица поетапно ще бъдат изпращани персонализирани електронни известия. Съобщенията не съдържат дейни линкове/връзки и не приканват получателите да ги следват, или да дават информация. От Национална агенция за приходите припомнят, че в никакъв случай не изпраща известия, в които е належащо хората или компаниите да разкриват банкова информация или персонални данни.

Преди да извърши заплащане, е целесъобразно всеки дебитор да ревизира настоящия размер на задължението с начислените лихви с персоналния си идентификационен код (ПИК) или с дипломиран електронен автограф (КЕП) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите. Подробна информация за аргументите за включване и изискванията за изключване от листата с длъжниците, може да бъде открита в уеб страницата на приходната организация. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР