Национален клуб на привържениците на Левски излезе с открита позиция

...
Национален клуб на привържениците на Левски излезе с открита позиция
Коментари Харесай

Сектор Б нападна Стойчо Младенов. Сектор Г веднага отвърна на удара


Национален клуб на последователите на Левски излезе с открита позиция против наставника на ЦСКА Стойчо Младенов. Повод за това беше гневната офанзива на експерта във вчерашния ден, като под неговия прицел попадна и " синия " гранд.

През последните дни напрежението сред " сини " и " червени " непрестанно пораства. То стартира с неодобрение от страна на Левски, че съответни политически представители - Радостин Василев от партия " ИТН " и Иван Ченчев от Българска социалистическа партия, лобират пред бъдещото постоянно държавно управление за нов стадион на ЦСКА.

Публикуваме известието на НКП във Facebook без редакторска интервенция:

" Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, само че с възрастните хора е по този начин, а и времената са тежки.



Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който очевидно не беше " стимулирал " ортодоксалните " армейци " Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн.

Тройчо се изцепи, че страната направила стадион на Левски. Само да му напомним, че си плащаме Сектор А, който очевидно засяга и тъкмо той ни тежи сега. А остарелия Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите татковци и дядовци, само че в Плоски тази информация не е била налична за всички.

Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на % от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това - неприятно. Потенциалът е непретенциозен. Няма хора.

Тройчо несъмнено е не запомнил, че и в Ловеч ползата не беше кой знае какво, само че очевидно меракът умира финален при по възрастните хора, които не реализират мечтаните резултати.

Нерви, нерви, нерви.... За второто място не си костват, което очевидно излиза много скъпо на основателя на явлението Литекс, което самичък реалокира на стадиона с " модерното табло " и неповторимите тоалетни.

Специалистът, който работи в Казахстан, с помощта на огромния Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, неистини, неистини... Най-голямата е Литекс - София, а след нея са всички други! ", написаха от НКП.

Реакцията от " аления лагер ", по-конретно от Трибуна Сектор Г не закъсня. " Армейските " последователи дадоха отговор на " сините ", като е значимо да отбележим, че обявата им към този момент не е налична във Facebook, тъй като е изтрита от самата обществена мрежа заради нарушение на стандартите ѝ.

Благодарение на това, че сътрудници от други медии я разгласиха по-рано, от медията ни я представяме на Вашето мнение без редакторска интервенция:

" Здравейте, армейци. Преди няколко дни закупихме нов нагломер, защото остарелият ни се счупи през май предходната година. След трудоемка апаратура, малко ъпдейт и фина конфигурация нашият апарат още веднъж не устоя и се счупи броени минути, откакто го пуснахме да засича на периодичност 19.14 MGHz. Имало да става, както се споделя, има и по-гадни и гнусни неща. Като да вземем за пример сътрудник Николай.

От няколко дни насам засечените от нас сигнали стават все по-силни и по-силни. Лефски стоял постоянно настрана от политиката? В коя тъкмо паралелна галактика? Очевидно откакто обичаната им партия е към този момент отвън ръководството, децата на номенклатурата са в абстиненция от неналичието на държавен биберон и халюцинират. И вместо да гледат многомилионните си отговорности, изплащани от спуснати точно от някогашната към този момент власт " спонсори ", те са вперили взор в желанието за вложения и развиване на по-големите от тях тимове. Искаме да уверим НКП, ПКП, Киркор, Гарабед, Мигача, Теглича, Пред банята, Насред хола и всички останали, че евентуалният градеж и реставрация на ст. " Българска войска " не включват строителни предприятия, близки до парламентарното болшинство и кухи компании, на които да прехвърлим собствеността след градежа, с цел да отпишем нЕкое друго милионче.

Синята митология датира още от самото основаване на маргиналния клуб и не сме по никакъв начин сюрпризирани от лансираната за следващ път легенда, че дядовците и бабите на сегашните лефскари са строили с голи ръце и тухла по тухла съоражението в покрайнините на София. Говорим за хора, които описват на децата си, че основаването на лефски е последният подтик на Възраждането, а персонално Иван Вазов в последните си години е взел драговолно подуенската идея и надали не не е спал от неспокойствие на Могилката. Конфабулаторната парафрения е рядко, само че извънредно съществено заболяване и бихме желали да сезираме Българската Психиатрична Асоциация за нейните зачестили прояви в покрайнините на София. Време е за крути ограничения!

Видяхме, че с изключение на всичко това, е атакуван по противен и селски метод и Стойчо Младенов. Господа, в случай че ще слагате Генерала и Мъри в едно изречение, е редно да си спомните пролетта на 2008 година и 16-те точки разлика. Спомнете си и незаконно отнетия ни лиценз, с цел да може да ви бият като тупан и " Тампере ", и " Жилина ". Спомнете си за 6-те следващи. А в този момент към този момент може да плачете... За това и съветваме кърлежите от кухата организацийка НеКаПе да се съсредоточат в това, в което са най-хубави, а точно - източване на пари и тежки софри. Очевидно кръвта вода не става и мисловното равнище на бул. " Тодор Александров " си остава много ниска топка.

И до момента в който чакаме отборчето от Сухата река да погаси десетките милиони към Национална агенция за приходите и останалите си безчет кредитори, ние ще сме подготвени за идващите нечистоплътни залпове по наш адрес. Само че този път щом ще публикувате позиции под непознато давление е редно да оставите някой първокласен PiAr да ви изготви деликатно нещата, с цел да не олеквате като Тити Папазов на среща за акциите. А що се касае нашите проблеми, не ни мислете толкоз. Имали сме такива и в предишното, ще имаме и за в бъдеще. Но за разлика от вас ще се оправим сами и без непозната помощ. Защото на същинския вълк вратът му е пълен тъй като си прави самичък, а не тъй като коленичи на килимчето в Банкя... ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР