Националът Кирил Десподов най-вероятно ще играе за Каляри в Серия

...
Националът Кирил Десподов най-вероятно ще играе за Каляри в Серия
Коментари Харесай

"Каляри" дава шанс на Десподов през следващия сезон?

Националът Кирил Десподов най-вероятно ще играе за " Каляри " в Серия " А " през идващия сезон. Футболист №1 на България за 2018 година остави отлични усещания с изявите си чартърен в " Щурм " Грац и е голмайстор на отбора със 7 попадения в 13 дуела, макар че бе малтретиран от травми.

Желанието на австрийците е той да остане и през идната акция, само че изпълнителният шеф Андреас Шикер съобщи, че съгласно него ще бъде комплицирана задача: " Поддържаваме доста положителни връзки с " Каляри ", само че в случай че би трябвало да бъда почтен, ще е много мъчно да го задържим по-дълго. "
Приятелката на Десподов - кръгла, шарена и срамежлива (ВИДЕО) Футболист номер 1 на България за 2018 година с шегаджийско видео
Десподов подписа с " Каляри " през януари 2019 година, само че по този начин и не съумя да се наложи в отбора от Сардиния, макар че на няколко пъти се включваше чудесно като промяна.

Сега " Каляри " може би ще му даде нова опция и поради рецесията след пандемията с ковид, която докара до прекъсване на сезона и негово идно доиграване пред празни трибуни. Така създалата се обстановка ще понижи интензивността на клубовете на трансферния пазар, както и сумите по покупко-продажбите сред тях. Повечето тимове ще разчитат най-вече на замяна на играчи и налагане на гении, които към този момент са част от клуба.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР