National Bank Open, осминафиналГригор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Хорацио Себайос

...
National Bank Open, осминафиналГригор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Хорацио Себайос
Коментари Харесай

Димитров и Рубльов отстъпиха пред вторите поставени в Монреал


National Bank Open, осминафинал

Григор Димитров/Андрей Рубльов – Марсел Гранойерс/Хорацио Себайос 4-6, 2-6

Григор Димитров и Андрей Рубльов завършиха присъединяване си в шампионата на двойки в Монреал след загуба от поставените под №2 Марсел Гранойерс и Хорацио Себайос. Българо-руският тандем показва нелошо равнище, само че доста по-скромният им опит в сходен вид мачове в последна сметка наклони везните в интерес на техните съперници.

Мачът стартира с гейм за Димитров и Рубльов, само че след това Гарнойерс и Себайос стигнаха до поврат, откакто реализираха първия пробив и направиха резултата 3-1 в своя изгода. Първата ни ракета и международният №8 съумяха да запазят интригата, спасявайки брейкпойнт в петия гейм, само че испанско-аржентинският тандем съумя да запази разликата от два гейма и да се наложи с 6-4.

Във втората част Гранойерс и Себайос бързо взеха решение нещата, записвайки два поредни пробива за 4-0. Димитров и Рубльов съумяха да спасят два брейкпойнта и да пресечен серията на съперниците си, само че преднината на вторите в схемата към този момент бе прекомерно сериозна и те победиха с 6-4, 6-2 по-късно над час игра.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР