Андрей Рубльов имаше много сериозни здравословни проблеми по време на

...
Андрей Рубльов имаше много сериозни здравословни проблеми по време на
Коментари Харесай

Рубльов: Влязох по спешност в болница след финала в Мадрид; истински подарък е, че съм в Рим

Андрей Рубльов имаше доста съществени здравословни проблеми по време на Мастърса в Мадрид. Руснакът призна, че се чувствал като труп в огромна част от шампионата и описа по какъв начин не е можел да си обува обувките и се е хранил с бебешка храна, само че все пак сподели желязна воля и извървя целия път към трофея в испанската столица. Оказва се, че впоследтвие нещата за международния номер 6 са се влошили, което прави още по-впечатлявщо самото идване на Рубльов в Рим и най-много вчерашната му победа на старта против Маркос Гирон, която пристигна извънредно мъчно и американецът даже сервираше за спечелването на дуела.

" Разбира се, само че всяка една победа е добра победа. Имам шанс, че изобщо мога да играя тук и го усещам като страховит подарък.  Ще забележим какво ще се случи. Следващият мач е самобитен втори късмет за мен в този шампионат и се надявам да съм си извадил нужните уроци от през днешния ден. Много съм сърдит на себе си, тъй като разреших на страстите още веднъж да ме завладеят изцяло и истината е, че взеха надзор над мен. Истината е, че пропуснах толкоз доста шансове и заслужах да изгубя. Мислех си, че всичко е свършило и в действителност извади огромен шанс.

Вече се усещам добре, откакто прекарах близо 3 дни в мадридска болница. Имах инфектиране на сливиците. Един ден се разсъниха и гърлото ми като че ли беше станало двойно и ми беше доста мъчно да си поемам въздух. Изпитвах голяма болежка и беше съвсем невероятно да поглъщам, каквото и да било. На процедура съвсем не можех да се храня. След финала нещата се утежниха и на идната заран бях в болничното заведение, е лекарят ми сподели, че това е незабавен случай и би трябвало да остана там, тъй като нещата единствено могат да се влошат. Един ден по-късно към този момент усетих съществено усъвършенстване, само че се усещах извънредно в границите на цели 9 дни " - показа първенецът в Мадрид по време на изявлението си на корта.

Rublev after beating Giron in Rome

“What were you telling yourself when you got broken and he served for the match at 5-4 ”

Andrey: “I don’t know. I was super angry with myself that I let a lot of emotions out today… I was thinking it’s over and I deserve to lose.. I was…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)    Вижте тази обява в Instagram.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР