Настояваме за спешна промяна в Наказателния кодекс на определението за

...
Настояваме за спешна промяна в Наказателния кодекс на определението за
Коментари Харесай

БСП настоява за по-тежки санкции срещу спекулантите

Настояваме за незабавна смяна в Наказателния кодекс на определението за далавера на съображение изключителната обстановката, в която се намираме, и това, че в действителност се спекулира с цените на някои артикули от изключителна значимост. Като образец мога да дам медицинските маски за еднократна приложимост.

Би следвало всеки един жител да има достъп до тях, само че цената им в действителност е спекулативна- от 20 ст. преди изключителното състояние, в този момент ги има на цени от порядъка на 17 лева Това е възползване от обстановката и страховете на хората и ние, от Българска социалистическа партия, мислим, че би трябвало да има по-тежки наказания и ограничения против спекулантите. В момента наказването е едвам 100 лева санкция. Това сподели Филип Попов, секретар на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “, пред „ Фокус “.

Той показа, че с изключение на тези ограничения Българска социалистическа партия е внесла решение за мораториум върху прекъсването на подаването на електрическа енергия, топлоенергия, вода, телекомуникационни услуги заради неплащане на битовите сметки. Освен това, да се спрат периодите за заплащания на потребителите по договорите за доставка на тези битови услуги, оферират още социалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР