Настояваме веднага в парламента да се внесе предложението ни за

...
Настояваме веднага в парламента да се внесе предложението ни за
Коментари Харесай

БСП отново настоя за видеонаблюдение в изборния ден


Настояваме незабавно в Народното събрание да се внесе предлагането ни за видеонаблюдение на изборния ден, преброяване на бюлетините и сформиране на протоколите. За това прикани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти преди началото на среща с партии и организации за общи дейности за почтени и свободни избори.

Според Нинова ръководещите се опасяват от истината за изборите и заради тази причина няма придвижване по предлагането на левицата, което беше импортирано на 21 януари.

„ Днес е следващата ни среща с партии и цивилен организации с общ фронт за почтени избори. На днешната среща са поканени 12 организации. Ставаме над 50, които одобряваме декларация с общи правила за взаимоотношение и помощ за гарантиране на почтени избори “, сподели още водачът на левицата.

Тя напомни, че на срещите за почтени избори са били поканени представители на „ Демократична България “, както и Мая Манолова.

„ Имахме диалог с „ Демократична България “. Разбрахме се да си сътрудничим на експертно ниво. Да си оказваме помощ взаимно ние с нашите членове в секционните комисии: със покровители и наблюдаващи и тяхната платформа, която сътвориха – „ Ти броиш “. С „ Демократична България “ ще продължим на експертно ниво да прецизираме нещата. Мая Манолова нито отговори, нито участва на днешната среща. Очевидно тематиката за общ фронт за почтени избори не е забавна за нея “, добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР