Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи интересна прогноза преди утрешния

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи интересна прогноза преди утрешния
Коментари Харесай

Силно изказване и прогноза на Стамен Белчев преди мача с Лудогорец, но дали ще се сбъдне?

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи забавна прогноза преди утрешния дуел с Лудогорец. Специалистът изрази мнение, че в случай че футболистите му показват самочувствие и покажат колектив, няма да имат проблеми против орлите в Разград. Също по този начин Белчев счита, че играчите му са най-хубавите в България.

“Мач като мач. Очаквам да покажем едно положително лице, имам поради по-различно от последните мачове, и да имаме мотив за наслада. Имаме тактика за осъществяване на мача. Надявам се да се съблюдават тактическите инструкции. Сигурен съм, че футболистите ще съблюдават условията и ще се поздравим с триумф.

В последните мачове стояхме по-добре от Лудогорец на терена. В някои не ни доближи шанс, а в други - самочувствие пред гола. Трябва да бъдем един здрав тим, да имаме самочувствието на положителни футболисти и най-важното е да покажем колектив. Ако го създадем, няма да имаме проблеми.

След успеха над Славия футболистите малко се успокоиха. Седмицата прочете на положително равнище и сме подготвени за мача. Проблемите са свързани с Божидар Чорбаджийски, който остана в София. Получи там остаряла контузия, която се възобнови. И Енрике тренира двуразово, само че самостоятелно. Най-вероятно ще остане отвън групата. Всички други са здрави и чакаме с неспокойствие мача с Лудогорец. Оптимист съм. Вярвам на всеки един от момчетата. Те знаят, че са най-хубавите футболисти. Само би трябвало да го покажат като колектив. Мисля, че няма потребност от доста приказки и да приказваме с красиви думи”, сподели Белчев пред cska.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР