Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящия двубой с Царско

...
Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящия двубой с Царско
Коментари Харесай

Крушчич: Анита ще помогне, мислим само за мача в събота

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич разяснява идния дуел с Царско село, който е част от 23-ия кръг на efbet Лига, както и идния трансфер на Анита. Срещата от шампионата е в събота от 17:30 часа на стадиона в Бистрица.

"Да успее да помогне на отбора, да бъдем по-добри. Към Бикел има интерес от клуб, в случай че си тръгне той, би трябвало да имаме състезател, който да го замести. Играч като Анита сигурно ще помогне на отбора ", разяснява Крушчич.

"Той не е играл някакъв интервал от време, само че не би трябвало да сзме обезпокоени, защото той има огромен опит, няма да му би трябвало доста време, с цел да се настрои към тима. Той има опит ", добави той.

"Той минава медицински прегледи, още не е подписал контракт, чакаме всичко да е наред ", сподели още Крушчич.

"Албентоса не е подготвен, работи целия медицински щаб по възобновяване му, той е експерт, дава максимума от себе си за възобновяване, той няма да играе против Царско село, Тиаго също има проблеми. Занев е осъден, Давидов ще забележим дали ще е в групата или не след днешната подготовка, останалите упражняват обикновено. Странно ми е за какво ще играем на този стадион ", добави наставникът на "червените ".

"Преценил съм, че е доста интелигентен (Антов), постоянно е съсредоточен и поливалентен футболист, и като централен бранител, и като опорен халф. Имам огромно доверие в него, и не тъй като седи до мен. Знае какво да прави. Изненадах се от представянето му против Левски и Ботев Пловдив, може да играе умерено като централен бранител, потвърди го в мача с Левски ", разяснява още той.

"Всички почитатели желаят победа, добра игра, да играят млади футболисти, в случай че е допустимо и да са българи, мъчно е, когато нямаш право на неточност в нито един мач, аз към този момент 4 месеца съм отпред на тима, желае се и атакуващ футбол, повече голове да вкараме. Във футбола е доста мъчно да направиш салдото сред всичко. Стараем се да го реализираме. Вероятно ще създадем промени в състава за дуела с Царско село, не по системата. Царско село игра намерено против Локомотив Пловдив до момента в който не получи гол. Анализирали сме ги ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР