Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази своето задоволство от

...
Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази своето задоволство от
Коментари Харесай

Саша Илич: Заслужихме успеха, феновете разбраха колко са важни за нас

Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, изрази своето удовлетворение от успеха на „ алените “ с 4:1 над Берое в Стара Загора. Сърбинът показа, че отборът му е заслужил триумфа си с игра, която е посочил и преди инкасирания злощастно гол след неправилност на Бусато. Илич съобщи също, че почитателите са разбрали какъв брой са значими в днешния ден, изпълвайки бранша за посетители на стадион „ Берое “.

„ Искам да благодаря на Берое за честната игра, да похваля и на нашите почитатели. Мисля, че те към този момент са наясно какъв брой са значими. Доволен съм от метода, по който организирахме мача през днешния ден. Имахме нещастието да получим подобен гол, какъвто получихме. Играчите реагираха извънредно, справедливо спечелихме “.

„ Първото полувреме не бих споделил, че беше толкоз неприятно. Липсваше ни самочувствие в завършващата фаза. И различен път съм казвал, че нашият тим е от 26-има, не от 11. Влезлите дадоха нужната сила и това ни оказа помощ да спечелим “.

„ Днешният мач е доказателство за това, че когато ЦСКА губи, има нужния темперамент да обърне. Преди да инкасираме гол, имахме дено чисто състояние. Доминирахме и преди гола, въпреки да нямахме шансове. При приемане на подобен безразсъден гол, би трябвало да покажеш реакция “.

„ В момента разполагаме с тези футболисти и мъчно може да пристигна някой. Доволен съм от характера, за нас всеки мач е край. Днес спечелихме един край с Берое, идва още един с Ботев Пловдив “.

„ И преди съм го казвал – почитателите оказват помощ. Те имат заслуга за днешната победа. Надявам се да забележим „ Армията “ цялостна, благодаря им “, приключи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР