Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги се подготвя за сериозен сблъсък

...
Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги се подготвя за сериозен сблъсък
Коментари Харесай

Наставникът на Севиля с голяма похвала за Барселона

Наставникът на Севиля Юлен Лопетеги се приготвя за сериозен конфликт с Барселона. Двата отбора се срещат в неделя вечер на “Камп Ноу” в мач от Ла Лига. Каталунците набраха скорост и това тормози опитния експерт, който на всичко от горната страна няма победа на този стадион за състезание от близо 20 години.

“Нашата задача е да се опитаме да надвием противник, който сега има сили да завоюва даже Шампионската лига. Това е доказателство, че Барса е един от най-хубавите тимове в света”, съобщи Лопетеги.

Разликата сред двата отбора е единствено 3 точки, а “лос кулес” са с мач по-малко.

"Отиваме с възприятието и с упоритостта да създадем огромен мач против тим, който е в най-хубава форма, освен в Испания, само че и в Европа, както форма, тим, показване. Това е един от най-хубавите тимове, против които можем да играем ", добави наставникът.

"Няма два идентични мача и не може да съпоставяме тази среща в първата през сезона (1:1 - б.р.). Това е един от най-хубавите тимове в света с изключителни футболисти, както и с млади момчета, които в този момент пробиват. Те са в доста добра динамичност - нещо, което не можем да променим ", счита треньорът.

"Говорим за тим от международно равнище - с положителни млади футболисти и с ветерани, които демонстрират най-хубавата си версия. Но не би трябвало да се концентрираме върху това ", продължи Лопетеги.

"Не можахме да работим с 12 или 13 контузени футболисти по време на паузата, само че дано оставим това настрани и да се представим по най-хубавия метод ", надява се той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР