Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че на отбора

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че на отбора
Коментари Харесай

Зидан: Предстоят ни 11 финала

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че на тима му предстоят 11 значими мача в борбата за купата в Ла Лига. В момента “Кралския клуб” е втори в класирането на две точки от водача Барселона.

“Знаем, че преминахме през сложни моменти, а доста хора през по-лоши такива. Имаме шанса да можем да играем, тъй че сме удовлетворени. Футболистите са щастливи и признателни, че се върнаха към работата. Физически тренирахме доста добре. Нямам никакви подозрения и сме подготвени да подновим шампионата. Празните игрища? Не знам какво ще стане. Предпочитам да играем пред аудитория. За момента обаче няма такава. Ще забележим какво ще се случи, в случай че тези, които командват, трансформират това.
LIVE: Zidane's pre-@SDEibarEN press conference.#RMCity | #HalaMadrid https://t.co/FRvbjzyv51
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) June 13, 2020 Ла Лига или Шампионската лига? Може би испанският ми не е добър. За мен всеки мач е значим. Контролата против дребен тим също е значима. На това ме научиха с тази фланелка. Ако си добре в Ла Лига, ще си добре и в ШЛ. Това е най-трудното състезание, а испанският футбол е доста комплициран.
Харесва ми сравнението, че тези 11 мача са като международно или европейско състезание. Играчите ми знаят какво е да играеш на крайна фаза. Важна е подготовката, а ние я организираме доста, доста добре. Подготвени сме и имам вяра в това, което вършим, а в този момент би трябвало да го демонстрираме. Изоставаме с две точки от върха и ние предстоят 11 финала. Ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим шампионата.
Listen to what Zidane said in his pre-@SDEibarEN press conference at #RMCity! #HalaMadrid pic.twitter.com/Kpo5m8vqsx
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) June 13, 2020 Това, че играем след Барселона? Не ме интересува, такава е програмата. Можем да си приказваме и за почивката. И най-после какво? Доволни сме от връщането към игра и ще се приспособяваме към обстановката. Имаме навика да играем на всеки три дни, никакви извинения. Ще се подготвим добре за мачовете. Остава ни месец и половина и ще се представим оптимално добре. Другото е за вас, само че с любов”, разяснява Зидан на първата си пресконференеция от три месеца насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР