Наставникът на Пирин Милен Радуканов заяви след нулевото равенство като

...
Наставникът на Пирин Милен Радуканов заяви след нулевото равенство като
Коментари Харесай

Радуканов призна за финансова криза в Пирин

Наставникът на Пирин Милен Радуканов съобщи след нулевото тъждество като посетител на Дунав, че е споделил на неговите играчи да излязат и да се сбият на терена. Треньорът призна, че в клуба има закъснение на награди и заплати.

“Изключително съм удовлетворен от точката. Видяхте, че имахме няколко юноши в състава. Казах на момчетата да излязат и да се сбият на терена, с цел да забележим какво ще стане. Приехме играта в нашата половина и успяхме да създадем на контраофанзива три положения. Дунав имаше една голова обстановка. През останалото време единствено ритаха топката. Нашите играчи в отбрана играят добре с глава и се справихме. Дългосрочната цел пред отбора се знае.

Трудно се работи в Пирин, защото ни напуснаха пет съществени състезатели. Знаете какво беше ситуацията при нас през лятото. Футболистите не желаеха да идват. Вярно е, че има неизплатени награди и заплати. Сигурен съм, че управлението ще направи всичко допустимо момчетата да получат заработеното, тъй като всеки ден сме на терена и работим доста. Ако продължаваме по същия метод, нещата ще се случат много трудно”, съобщи Радуканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР