Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана горд от своите

...
Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана горд от своите
Коментари Харесай

Гуардиола: Дадохме всичко от себе си, момчетата играха с много гордост

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остана горделив от своите футболисти макар.

„ Гражданите “ губеха с 0:3 на почивката, само че по-късно съумяха да изравнят играта и да отбележат два гола, които обаче се оказаха незадоволителни.

„ Дадохме всичко след сложното първо полувреме. За първия гол – те са доста, доста мощни при статични положения. Вторият гол бе случай. Трудно е да се върнеш след такова закъснение, само че играчите се оправиха съвършено след почивката. Говорих с тима, а не със Зак Стефан самостоятелно. Той е мощен. Беше просто един случай и той ще си вземе поука за в бъдеще. Когато топката е там, постоянно може да се случи нещо сходно “, съобщи Гуардиола след дуела.

„ През второто полувреме имахме шансове да стигнем до равенството. Този мач беше сложен, тъй като единствено ние знаем по какъв начин дойдохме тук – след мачовете, които имахме, и проблемите, които имахме с някои от играчите. Тези момчета играха с доста горделивост през втората част “, продължи испанецът.

„ Най-сетне ще имаме един-два почивни дни. Знаем, че имаме още седем мача в състезание и дуелите в Шампионската лига. Ще забележим какво ще се случи “, сподели още Гуардиола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР