Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, сподели мнението си относно

...
Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, сподели мнението си относно
Коментари Харесай

Дамбраускас: Свършихме работата си, сега трябва да се подобряваме

Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, показа мнението си по отношение на .

"В Англия споделят, че това е конфликт за 6 точки. Не мисля, че идващият дуел е по-малко значим, всеки мач е значим, щом се бориш за купата. Свършихме работата си, в този момент би трябвало да се подобряваме. Двубоите идват един след различен. Не е елементарно да заличим страстите от през днешния ден, само че имаме огромна задача ", съобщи Дамбраускас.

"Мисля, че бе двуостър мач. През първата част играхме тъкмо, както искахме. През втората променихме групировката и мисля, че това сработи. В офанзива отворихме зоните, в които искахме да играем 1 на 1 с избрани футболисти. Не успяхме да вкараме втория гол. Честно казано, през втората част нямахме толкоз надзор, колкото бих желал да имаме. "

"Наистина имам вяра във футболистите си. Трябва да разберете, че те се нуждаят от време. Идеите не могат да бъдат въведени в границите на месец. Необходимо е време, няма суматоха. Знаем къде би трябвало да се подобрим и работим настойчиво в тази посока ", приключи експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР