Русия ще отмъсти с удари по британски цели, ако британско

...
Русия ще отмъсти с удари по британски цели, ако британско
Коментари Харесай

Русия пак заплаши да удари британски цели

Русия ще отмъсти с удари по английски цели, в случай че английско оръжие бъде употребявано от Украйна за офанзиви по съветска територия. За това предизвести представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от " Ройтерс ".

Тя съобщи, че при сходен сюжет могат да бъдат изумени английски цели  " на територията на Украйна и отвън нейните граници ".

Захарова повтори предупреждението, което Москва отправи за първи път по-рано този месец, откакто английският външен министър Дейвид Камерън разгласи, че Украйна има право да употребява оръжия, предоставени от Лондон, с цел да удря цели в Русия.

Русия реагира с отвращение на тази забележка и я уточни като една от аргументите, заради които е избрала да организира учения този месец за преструване на изстрелване на тактически нуклеарни ракети.

Тогава съветското външно министерство акцентира, че коментарът на Камерън е индикативен, че Англия към този момент е част от конфликта и опонира на по-ранното увещание на страната, че оръжия с огромен обхват, дадени на Украйна, няма да бъдат употребявани против Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР