При всички положения тези награди ще имат положително влияние за

...
При всички положения тези награди ще имат положително влияние за
Коментари Харесай

Гонзо: Искам България да спечели Лигата на нациите

" При всички положения тези награди ще имат позитивно въздействие за момчетата. От една страна ще кара призьорите да поддържат равнището, а за тези които не са получили награди ще е мотивация да ги реализиран в бъдеще. Това е бъдещето на България. След време това ще са футболистите, с които или ще се гордеем, или ще се срамим. От нас зависи по какъв начин сме работили с тях ", това съобщи президентът на БФС Георги Иванов.

Гонзо приказва след церемонията по установяване на най-хубавите играчи в родния младежки футбол. Босът на централата показа, че желанието му е националният тим да завоюва Лигата на нациите.

" От две години и половина извънредно доста работим в българския футбол. Казвал съм и преди - в случай че желаеме да имаме положителни футболисти, би трябвало да имаме положителни треньори, тъй като те са доста значими. Да имаме нужните условия да упражняват, с цел да се развиват в дълготраен проект. Не мисля, че добре да постановяваме правила в професионалния спорт за налагане на избран вид играчи. Важното е да работим вярно.

Мисля, че след време ще имаме много положителни футболисти, като виждам тези момчета, които имаме сега ”, показа Иванов след церемонията в хотел “Хаят ”.

“Ще се срещнем със мощни съперници, които ще играят на Европейско състезание. Ще бъде потребно, с цел да се подготвим за Лигата на нациите. Резултатите постоянно са значими, когато играе националния тим, даже и да са контролни срещи.

За клубния футбол желая всички тимове да стигнат груповите етапи на шампионатите. За националния тим желая да спечелим Лигата на нациите, да сложим към този момент една основа на добър тим и да покажем към този момент плодове на труда. За мен не беше толкоз от огромно значение за вписването, само че то бе належащо, с цел да създадем някои промени, които сме планували, които не можеха да станат без да има регистриране ”, изясни още Гонзо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР