Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много разочарован след изравнителния

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много разочарован след изравнителния
Коментари Харесай

Генчев: Ръководството ще ме остави, за да се развивам

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе доста отчаян след изравнителния гол на Славия в 94-ата минута. Българският първенец приключи наедно 1:1 с “белите” на

“Много е неприятно, когато загубиш две точки в последната минута. Мачът можеше да завърши по-рано. Имахме две-три голови благоприятни условия да създадем резултата 2:0. Днес загубихме две точки. След като поведохме, настъпи леко разпределяне. Второто полувреме започнахме доста добре, само че нямахме шанс. Понякога подхождахме по-лежерно към обстановките. Доста е мъчно след мач в Европа, късно вечерта в четвъртък, да дадем максимума от опциите си. Затова разполагаме с доста футболисти, с цел да вършим ротации. Много по-добре щеше да е, в случай че имаме седем точки преднината. Пет точки е дребна преднина. Доста съм сърдит след този гол в последната минута. Мога да кажа, че по-скоро изпращаме добър сезон. В момента няма подписани контракти с нови футболисти. Има диалози за нови футболисти.

“От клуба ще има изказване по треньорския въпрос. Имам уверението от клубното управление, че ще бъда в тима, с цел да се развивам”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР