Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде пресконференция преди двубоя

...
Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде пресконференция преди двубоя
Коментари Харесай

Шимунджа: Написали сме си домашното

Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде конференция преди дуела с ХИК Хелзинки от груповата фаза на Лига Европа. Словенският експерт съобщи, че желае отборът му да играе на още по-висока скорост, както и че цикълът за отбора, който следва, а точно два дуела с финландците и един с ЦСКА, по никакъв метод не го тормози.

„ Ще има промени. Между този мач и оня с Жалгирис на изкуствения терен има голяма разлика. Няма нови травми с изключение на Доминик и тъкмо по тази причина съм благополучен. Гонсалвеш изигра 25-30 минути за втория отбор, само че му трябват мачове. Ще е рисково да стартира на следващия ден “.

„ Единственият червен картон, който ме тормози е този на Сисиньо в последния мач. Това единствено ме тормози “.

„ Написали сме си домашното, знаем по какъв начин те играят, анализирахме. Те играят пред тяхната аудитория, само че чакам упоритост и храброст “.

„ Аз желая ние да минем на седма скорост. Ние сме в сбит цикъл от началото. За нас най-важният мач е идващият. Откакто пристигнах, знаех, че ще играем през 3-4 дни, само че не преставам да виждам мач за мач. Целта ни е да даваме най-хубавото от себе си “.

„ Надявам се положителното въодушевление от Врана да се придвижи на терена в Хелзинки. Взаимоотношенията ни са добре. Резултатът не всеки път го демонстрира “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР