Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович коментира дузпата, с която неговия

...
Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович коментира дузпата, с която неговия
Коментари Харесай

Балъков: Първата дузпа беше по-чиста

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович разяснява дузпата, с която неговия тим взе точка против Локомотив. " При игра с разперени ръце, дузпа се свири. Друг е въпросът, че при първата обстановка, когато не ни дадоха дузпа, тя беше по-чиста ", съобщи именитият халф.
“Няма неправдив резултат. Винаги крайният резултат е малко или доста обективен. На фона на 90-те минути може и да не сме удовлетворени, само че това е футболът. Това беше генерална подготовка преди тежкия мач, който ни чака с Пирин. Нека да вземем позитивното от този мач и със успокоение да се опитаме по най-хубавия метод да си изиграем мача с Пирин ”, съобщи Балъков.

“Доволен съм от тима. Елементарна неточност, която направихме в отбрана, неточност, рикошет, по този начин стана голът на Локомотив. Имаше дузпа за нас. Толкова сме ощетявани, че минимум против Етър би трябвало да се вършат сходни полемики ”, добави още той.

" Много добре сме осведомени с пиринския дух. Знам какъв дух и темперамент имат, тъй че ни чака една доста здрава среща. Това ще е мач сред двата отбора, които никой не може да упрекна в корупция или приемане на помощ от някъде ”, приключи опитният експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР