Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след домакинската победа с

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след домакинската победа с
Коментари Харесай

Мъри: Всеки президент на БФС трябва да се съобразява с Левски, защото сме най-големият клуб в България

Наставникът на Левски Станимир Стоилов съобщи след домакинската победа с 1:0 над Локомотив (София), че всеки един президент на БФС, който и да е той, би трябвало да се преценява със “сините ”, тъй като те са най-големият клуб в България.
 Левски повали Локо (Сф) с дебютен гол Левски повали Локо (Сф) с дебютен гол
“Заслужена победа. Имахме доста обстановки. Още до 15-20 минута трябваше да сме решили мача. Имахме на моменти съмнения в контрола на топката, само че пред нашата врата нямаше никакви обстановки. В офанзива би трябвало да подобрим завършващия удар. Добър мач, само че като класа би трябвало да се подобряваме.

Твърде рано е да вършим генерални заключения - да упрекваме или хвалим някого. Илиян Стефанов е на терена да оказва помощ, да вкара гол. Можеше да означи още един. Когато отбележиш, придобиваш самочувствие. Трябва да се стремят към развиване.

Предните паузи не ни се отразиха добре, имахме съмнения. Тъкмо набрахме скорост, а в този момент пауза. Чудим се по какъв начин да уплътни тези две седмици, само че подобен е календарът, няма какво да създадем. След паузата постоянно ме тормози първия мач ”, сподели Стоилов, който разяснява по следния метод разправиите сред Михайлов и Бербатов за шефското кресло на БФС.

“Във футбола постоянно има някакви ползи. Всеки президент би трябвало да има почитание и да се преценява с Левски, тъй като сме най-големият клуб. Който и да е президент, нямаме терзания от тази позиция ”, разкри треньорът на “сините ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР