Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, не остана доволен от

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, не остана доволен от
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Едно полувреме не е достатъчно, аз съм виновен за пропуснатата дузпа

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, не остана удовлетворен от равенството против Ботев (Враца). Според него " сините " са пропилели с лека ръка първото полувреме на мача, което ненапълно е асъдействало за нулевото реми на " Герена ". Мъри пое виновността и за пропуснатата дузпа от Борислав Цонев. Ето какво сподели той:
 Левски - Ботев (Враца) 0:0 в мач от efbet Лига
Непробиваем вратар и врачанска поличба отчаяха Левски на " Герена "

Дузпи, греди, доста пропуски, само че 0:0 сред " сините " и Ботев (Враца)

" Не сме удовлетворени от резултата, имам забележки и към началото на мача, когато стартирахме много неорганизирано. Мачът, през първите 20 минути, бе двуостър. Не можахме да стартираме както би трябвало, към този момент след първото полувреме имахме предимство на терена в контрола на мача и топката. За страдание не успяхме да осъществяваме ситуациите си, само че и това се случва във футбола.

Трябва ни по-голяма убеденост и късмет. Още първото полувреме имаше 3-4 обстановки, в които можехме да поведем. Бари също пропусна на празна врата, само че просто би трябвало да се работи и да се търси по-голямо самочувствие.

Не можем да кажем нищо за Миланов. Ще стане ясно до няколко дни каква е травмата. Напуснаха ни двама от най-опитните в лицето на Драган и Миланов, само че ще би трябвало да се оправим и без тях. Разпаднахме се тази седмица, много контузени, контузии, то се видя и първите 15-20 минути. След това тимът съумя да се събере, само че едно полувреме не е задоволително.

Аз съм постоянно удовлетворен, когато има повече мачове, тъй че ще е добре до края на полусезона. Надявам се всеки мач да демонстрираме положителни игри. Ако продължаваме с контузиите, напълно ще оредеем откъм играчи, само че е значимо момчетата да се показват допустимо най-добре.
 Героят Костов: Имах ден!
Героят Костов: Имах ден!

" Левски ни натиснаха и имаха много повече благоприятни условия от нас "

Аз дефинирам кой да извърши дузпата, виновността е моя, че състезателят е изпуснал, без значение кой е той. Смятам, че неверно бе моето осъществяване, че не смених изпълнителя ", съобщи Мъри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР