Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия в

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия в
Коментари Харесай

Стоянович: Срещата с Берое за Купата е повече от обикновен мач

Наставникът на Левски Славиша Стоянович приказва пред клубната телевизия в навечерието на осминафиналния конфликт с Берое за Купата на България. Специалистът бе безапелационен, че този дуел е по-особен за отбора и повече от елементарен мач, като ще упорства неговите футболисти да показват самочувствие и експанзия през цялата среща.

Двубоят е точно на националния празник 3 март от 18 ч. на " Герена “, а „ сините “ ще излязат със специфични екипи като знак на респект към българските герои, починали за свободата на родината.

" Надявам се играчите да са възобновени. Искам по-бърза реакция и оптимално внимание, тъй като това е мач за Купата и грешката не може да се поправи. Съперникът е неуместен и мощен, само че в случай че желаеме Купата, би трябвало да победим всички. Искам просто повече внимание от мача с ЦСКА 1948. Берое има експедитивност, височина, Камбуров е там, който е огромен състезател и голмайстор. Имат отлични играчи ", сподели Стоянович.

" Играем на " Герена " обаче и това е мач, който е повече от другите. Трябва да спечелим ", добави наставникът на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР